Rust zacht Bogey en een raadsvergadering

Wat een …… Dag ! Onze Bogey werd afgelopen maandag ineens zo ziek, kon amper vooruit komen met uitlaten. Dierenarts, antibiotica die niet aansloeg, vandaag toch maar een scan laten maken. Vergrote milt niet meer operabel.

Vandaag hebben we afscheid moeten nemen van Bogey het maatje van ons Dominique,

vandaag ook foto voor de campagne nog laten maken afspraak stond zoals ook de raadsvergadering, maandag gaat deze weer verder. Zware vergadering met oa insprekers over het SMC de personeelsvertegenwoordiging Verwoordde hun bevindingen, wat een verdriet werd er uitgesproken. Heel begrijpelijk, maar ook dat zij ook net als ik eerder al opmerkte het van het bestuur ook begrepen. Verrassend dat de wethouder nu ineens het vrijwilligers model heel anders interpreteerde. goed de raad heeft ervoor gestemd IKV nieuwe accomodatiebeleid. Maar smc is geen buurthuis vind ik zoals bijv Pannenhoef of een  Gildenbond  welke laatste hun bestaansrecht te danken heeft aan vrijwilligers. Uiteindelijk heeft dat de gemeente ook gewoon extra geld gekost en kost  omdat  enkel alleen vrijwilligers deze accommodatie ook niet kunnen runnen.

De beheerplannen over de openbare ruimte.niemand weet wat A B C nivo is voor alle gebieden, in de rondrit de raad heeft gehad ging het Nivo enkel over groen. Maar nu dus ook over stoeptegels straten vuilnisbakken paaltjes banken niemand maar op,  VVD heeft tegengestemd en ook het CDA omdat Eea niet duidelijk en wij vooral vinden dat het geheel niet voldoet aan de onlangs vastgestelde Structuurvisie.  ( dit werd overigens beaamd door de wethouder )  en de VVD heeft de horeca visie van A stuk naar B Bespreekstuk gezet. Ivm met een ingekomen brief. Koninklijke horeca Nederland wist niet dat het concept gewijzigd was , volgens het preadvies in besproken in de commissie leek het erop dat ze het eens waren met de sluit tijden in het weekend. Door een vreemde zinsconstructie,

VVD en CDA hebben  vanavond tegengestemd. Tegen het voorgestelde besluit, waar de communicatie heeft gefaald.

Maandag gaan we verder met de raadsvergadering, dan komt oa het witte kasteel en de nieuwe vergaderstructuur op de vervolg agenda.Thuis nu na ruiten krabben van de auto’s, thuis komen zonder Bogey die altijd nog beneden lag te wachten op zijn kussen….  rust zacht.

de foto van Bogey is vorig jaar gemaakt in augustus in Renesse.

Bogey in renesse

Een gedachte over “Rust zacht Bogey en een raadsvergadering

Plaats een reactie